Izjava o politici zaštite privatnosti osobnih podataka za TIM DOBIT d.o.o.

TIM DOBIT d.o.o. OIB: 95648836997 sa sjedištem u Zagrebu, Bednjanska ulica 8 (dalje u tekstu: TIM DOBIT d.o.o.) posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Politika zaštite privatnosti uređuje odnos prema podacima koje TIM DOBIT d.o.o. prikuplja prilikom obavljanja računovodstveno-knjigovodstvenih i drugih usluga prema svojim klijentima i poslovnim suradnicima.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik“). TIM DOBIT d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika svojih usluga na način da ih korisnici usluga izričito i dobrovoljno, pisanim putem, daju prilikom korištenja usluga u TIM DOBIT d.o.o., čime pristaju na njihovo korištenje.

Osobni podaci moraju biti zakonito, pošteno i transparentno obrađivani s obzirom na ispitanike.

 

Korištenje i otkrivanje osobnih podataka

TIM DOBIT d.o.o. će koristiti osobne podatke isključivo na način i u svrhu koja je navedena u Ugovoru sa klijentima i poslovnim partnerima s kojim TIM DOBIT d.o.o. iste sklapa.

TIM DOBIT d.o.o. će koristiti osobne podatke klijenata i poslovnih partnera u svrhu identifikacije, komunikacije, informiranja, te izvršavanja svojih zakonskih obveza.

TIM DOBIT d.o.o. neće učiniti na bilo koji način dostupnima podatke klijenata i poslovnih partnera trećim osobama. Zaposlenici TIM DOBIT d.o.o. i izvršitelj obrade podataka obvezni su poštivati povjerljivost podataka klijenata i poslovnih partnera i pridržavati se općih akata TIM DOBIT d.o.o.

 

Ažuriranje osobnih podataka

TIM DOBIT d.o.o. je obvezan poštivati povjerljivost podataka. U slučaju promjene osobnih podataka molimo klijente i poslovne partnere da o promjenama obavijeste TIM DOBIT d.o.o. kako bi se osobni podaci ispravili ili ažurirali.

Klijenti i poslovni partneri TIM DOBIT d.o.o. koji ne žele primati obavijesti TIM DOBIT d.o.o.- a na e-mail adrese mogu se odjaviti od primanja obavijesti sljedeći upute na zaprimljenoj e-mail poruci koja sadrži obavijesti o novim uslugama i proizvodima.

 

Prava ispitanika

Ispitanik ima posebice pravo na pristup njegovim podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor.

 

Automatsko bilježenje podataka

Pristupom mrežnim stranicama TIM DOBIT d.o.o. bilježe se automatski opće informacije koje nisu osobne (broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranicama, pregledavan sadržaj). Te se informacije koriste kako bi TIM DOBIT d.o.o. procijenio privlačnost svojih mrežnih stranica te unaprijedio sadržaj i funkcionalnost stranica.

 

Sigurnost podataka

TIM DOBIT d.o.o. ulaže velike napore te upotrebljava tehničke i organizacijske mjere kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka, pri čemu su podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, iskrivljenja odnosno krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenoga pristupa te neovlaštenog izdavanja.

Radi sigurnosti podataka na mrežnim stranicama računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlašten pokušaj izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji izmjene podataka na mrežnim stranicama TIM DOBIT d.o.o. strogo su zabranjeni.

 

Kolačići – Cookies

TIM DOBIT d.o.o. pridržava pravo koristiti cookije na mrežnim stranicama TIM DOBIT d.o.o.

Cookiji predstavljaju skup podataka koji služe kao anonimni individualni identifikator, što mrežnim stranicama TIM DOBIT d.o.o. omogućava prepoznavanje drugog računala pri sljedećem posjećivanju mrežnih stranica TIM DOBIT d.o.o.

Cookie ne sadrži osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koji su se već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja mrežnih stranica TIM DOBIT d.o.o.

Ovlašteni ste zabraniti primanje cookija s mrežnih stranica TIM DOBIT d.o.o. tako da u izborniku u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

 

Ankete i upitnici

Povremeno na našim mrežnim stranicama provodimo ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe TIM DOBIT d.o.o. Ako na našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke.

 

Veze s drugim stranicama

Mrežne stranice TIM DOBIT d.o.o. mogu sadržavati veze s drugim mrežnim stranicama izvan TIM DOBIT d.o.o., a na koje se ne odnosi ova izjava o zaštiti privatnosti. Kad napuštate mrežne stranice TIM DOBIT d.o.o. molimo da se upoznate s izjavama o politici zaštite privatnosti na drugim mrežnim stranicama koje prikupljaju osobne podatke.

 

Promjene izjave o politici zaštite privatnosti

Svaka promjena izjave o politici zaštite privatnosti bit će donesena i objavljena na način kao i izjava o politici zaštite privatnosti.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.TIM DOBIT d.o.o.
Bednjanska ulica 8,
10000 ZAGREB
Hrvatska
damir@tim-dobit.com  (Službenik za zaštitu osobnih podataka)U Zagrebu, 24.05.2018. godineZadnja revizija teksta: 06.08.2020.TIM DOBIT d.o.o.

Opći podaci

TIM-DOBIT_logo_bijeli_250px

Tražite li servis za usluge knjigovodstva, računovodstva te poreznog savjetovanja u Zagrebu, obratite nam se s povjerenjem!